Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων επιτυχόντων στην κλήρωση της 28ης Απριλίου 2023

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Καθώς πρέπει να προβούμε στην τελική έκδοση του πίνακα εισακτέων, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Όσοι/ες από εσάς ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ τη φοίτηση του παιδιού σας στο σχολείο μας, έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την αποδοχή της εγγραφής του την οποία είχατε δηλώσει υπεύθυνα στην αίτηση που καταθέσατε για εισαγωγή στο Πειραματικό Γυμνάσιο. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει και οι δυο γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλετε είτε ψηφιακή Υπεύθυνη Δήλωση (μία ο πατέρας και μία η μητέρα) μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) είτε χειρόγραφη θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής σε ΚΕΠ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου mail@7gym-trikal.tri.sch.gr . Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε τις Υ.Δ. αυτοπροσώπως στο σχολείο μας μέχρι τη Δευτέρα, 15/5/2023 στις 11.00 π.μ..

Στο κείμενο της Υ.Δ. γράφετε «Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν αποδέχομαι την εγγραφή του τέκνου μου ……….(ονοματεπώνυμο τέκνου) στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από το 14ο Κοινό ΕΠ.Ε.Σ. και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου έπειτα από την κλήρωση που διεξήχθη την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. Γνωρίζω ότι αποδεσμεύω την θέση του, η οποία θα πληρωθεί από άλλον/η υποψήφιο/α.».

Παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα καθώς, σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει, ειδοποιείται ο πρώτος επιλαχών (αν αυτός που αποχωρεί είναι αγόρι) ή η πρώτη επιλαχούσα (αν το παιδί που αποχωρεί είναι κορίτσι) και, στη συνέχεια, ενημερώνεται Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε να επικαιροποιήσει την κατανομή των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου στα σχολεία.

  • Όσοι/ες από εσάς ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ τη φοίτηση του παιδιού σας στο σχολείο μας, πρέπει να υποβάλλετε:
  • Υπεύθυνη Δήλωση συναίνεσης του έτερου γονέα για εγγραφή του παιδιού στο σχολείο, ψηφιακή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) ή χειρόγραφη θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής σε ΚΕΠ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου mail@7gym-trikal.tri.sch.gr . Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε τις Υ.Δ. αυτοπροσώπως στο σχολείο μας μέχρι τη Δευτέρα, 15/5/2023 στις 11.00 π.μ..

Στο κείμενο της Υ.Δ. γράφετε «Δηλώνω υπεύθυνα ότι συναινώ το τέκνο μου ……….(ονοματεπώνυμο τέκνου) να εγγραφεί στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από το 14ο Κοινό ΕΠ.Ε.Σ. και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου έπειτα από την κλήρωση που διεξήχθη την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023».

  • Σε περίπτωση αποκλειστικής επιμέλειας, την αντίστοιχη δικαστική απόφαση.

Επισημαίνεται ότι εάν δεν αποστείλετε τα παραπάνω έγγραφα μέχρι τη Δευτέρα, 15/5/2023 στις 11.00 π.μ., δε θεωρείται ολοκληρωμένη η εγγραφή του παιδιού σας στο σχολείο.